Назад

Какво се случва, ако прекратя следенето на бюлетин?

Прекратяването на следенето на бюлетин изтрива неговия имейл адрес и всички събрани имейли. Ще спрете да получавате съобщения, изпращани на този адрес, и ще загубите достъп до вече получените имейли.

Свързани въпроси